Шифр освітнього компоненту
|
Освітній компонент
|
Робоча програма
|
Силабус
|
З1*
|
Іноземна мова для професійної діяльності (англійська / німецька / французька)
|
РП
|
Силабус
|
З2
|
Методологія та організація економічних наукових досліджень
|
РП
|
Силабус
|
Ф1
|
Інноваційні моделі розвитку готельно-ресторанного бізнесу
|
РП
|
Силабус
|
Ф2
|
Проєктний менеджмент в сфері обслуговування
|
РП
|
Силабус
|
Ф3
|
Маркетинг закладів HoReCa
|
РП
|
Силабус
|
Ф4
|
HR-менеджмент в готельно-ресторанному бізнесі
|
РП
|
Силабус
|
Ф5
|
Цифрові технології в закладах HoReCa
|
РП
|
Силабус
|
Ф6
|
Екологічне управління сферою обслуговування
|
РП
| Силабус
|
Ф7 | Управління кейтеринговою діяльністю |
РП
| Силабус
|
С1
| Клієнтоорієнтоване управління в HoReCa |
РП
| Силабус
|
П1
|
Передатестаційна практика
|
МР
|
|
КР
|
Виконання кваліфікаційної роботи
|
МР
|
|